Cegléd és környéke - programajánló

Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidő központ

Szolgáltatásai: gyógyfürdő, termálfürdő, akciós wellness csomagok, masszázs (wellness masszázs, gyógymasszázs, sportmasszázs), gyógykezelés, aquapark, csúszdapark.

Megnézem a honlapját...

 

Abony: Magántulajdonú Állat- és Szabadidőpark

Nagyon sokak szerint ennek az állatkertnek különös, családias hangulata van. Tavasztól őszig csodálatos erdei friss levegő és érdekes afrikai, ázsiai, ausztráliai, valamint európai állatok tekinthetők meg. Nem tilos az állatokat etetni, simogatni, megérinteni.

Megnézem a honlapját...

 

Dobmúzeum

A Cegléden található múzeum Kármán Sándor magángyűjteményét mutatja be. A gyűjtemény a jazz és klasszikus zene ütőhangszereinek fejlődését mutatja be 1900-tól napjainkig. 2008-ban a gyűjtemény közel 100 dobból állt, jelentős részük adományként került a gyűjteménybe.

Megnézem a honlapját...

 

Csemő: a legvirágosabb falu

A Ceglédtől néhány kilométerre található Csemő 1997-ben a "Virágos Magyarországért" verseny I. helyezettje lett, elnyerte "a legvirágosabb település" címet, 1998-ban "Európa legvirágosabb község" verseny harmadik helyezettje lettCsemő. Itt van az úgynevezett Putrisarki erdő, ahol a városok a majálisokat tartják. Kedvelt kirándulóhely a Gyurka-dombi kilátó.

Megnézem a honlapját...

 

Szolnoki gyaloghíd

Közép-Európa leghosszabb gyaloghídja a szolnoki Tiszavirág-híd. Igazi látványosság, érdemes ide is ellátogatni!

Megnézem a honlapját...