Foglalási és lemondási feltételek

Foglalás

A szoba- rendezvény- vagy teremfoglalást, étkezés megrendelést írásban vagy telefonon kérünk megtenni, amire a panzió szintén írásos vagy telefonos visszaigazolást küld.

 

A foglalás garantálása

A panzió a foglalás megerősítésére jogosult 50% előleg befizetését kérni. A foglalás csak akkor válik véglegessé, ha a visszaigazolásban megadott határidőig az előleg a számlánkra beérkezik.

Amennyiben az idő rövidsége miatt nem tud a vendég előleget utalni, a foglalást a panzió 18.00 óráig tartja fenn.

Amennyiben a lefoglalt szobát 18 óra után kívánja elfoglalni, kérjük, erről értesítse recepciónkat! Értesítés és előlegfizetés hiányában a panzió jogosult a szobát más vendégnek kiadni.

 

Szobafoglalás és egyéb szolgáltatások lemondása

A megrendelt szolgáltatás maximum az érkezés előtti 48 órával lehetséges díjmentesen. Ebben az esetben a befizetett előleget a panzió visszautalja. Ennek megállapítására az érkezési nap 16.00 órát vesszük figyelembe. 48 órán túli lemondás esetén az előleg nem jár vissza!!!! Kiemelt időszakok, csoportos foglalás, illetve egyedi csomagok esetében a lemondási feltételek ettől eltérhetnek.

Termek bérlésének lemondási határideje 14 nap, melytől külön szerződés esetén szerződő felek szintén eltérhetnek.

Az előre megrendelt, nem étlap szerinti étkezések módosítása vagy lemondása kötbérfizetési kötelezettség nélkül a szolgáltatás igénybevételét megelőző 72. óráig lehetséges.

 

Lemondási díj

A visszaigazolás szerinti távozásnál korábbi távozás esetén megrendelő 1 napi szobaárat, csomag megrendelése esetén a csomagár 50%-át köteles lemondási díj címén fizetni.

Terem bérlésének 14 napon belüli lemondása esetén a lemondási díj az adott terem 1 napi bérleti díjának megfelelő összeg.

Az előre megrendelt, nem étlap szerinti étkezések 72. órán belül történt módosítása, lemondása vagy a lemondás elmaradása esetén a megrendelő a lemondott étkezések ital nélküli árának 100%-át köteles megfizetni.